Verzioni SHQIP ENGLISH version
  >> www.cmbonline.net <<
|
|
 
Ballina Pėr Ne Shėrbimet Klientėt Kontakt
|
.|
|

EMISIONE TELEVIZIVE: CMB ka të gjitha komponentet e nevojshme për realizim e emisioneve të sukseshme televizive. Në faqen ku mund të shihen klientët tanë ju mund të shihni se si shumë klientë me reputacion në Kosovë dhe klientë me reputacion ndërkombëtar ia kanë besuar punën e tyre CMB. Por kjo nuk është më e rëndësishmja. Më e rëndësishmja është se ata kanë qenë gjithmonë të kënaqur me punën tonë dhe gjithmonë ata janë kthyer prap te ne.

 Video Produksion

Prodhim Reklame Televizive

2D Animacione 3D Animacione
TV Njoftime Video Xhirime Realizim Spoti Muzikor Emisione Televizive Audio Produksion
 
|
Copyright by: CMB © 2004